Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Зимові колеса в зборі 2018/19
23.01.2019
Все про аксесуари

Зимові колеса в зборі 2018/19

Уникайте компромісів при виборі аксесуарів: Тільки зимові комплектні колеса в зборі Volkswagen оптимально адаптовані до вимог Вашого автомобіля і вигідно відрізняються від інших коліс в зборі з точки зору безпеки, якості та дизайну.

Зимові колеса

Чому ви можете покладатися тільки на оригінальний товар при виборі зимових комплектних коліс в зборі?
Комплектні колеса в зборі від Volkswagen розробляються з урахуванням особливостей кожної конкретної моделі Volkswagen. Наші інженери використовують багаторічний досвід, щоб створити ідеальне поєднання коліс/шина-автомобіль, щоб кожен зміг відчути високі стандарти якості та безпеки Volkswagen.
- Оригінальні зимові диски Volkswagen були спеціально розроблені для використання на снігу та грязі. Поверхня розроблена спеціально для специфічних зимових умов та гарантує високу стійкість до корозії. Всі диски легко очищаються та дуже стійкі - зокрема, до дорожньої солі.
- Внутрішні процедури тестування Volkswagen для легкосплавних дисків значно ширші, строгі та інтенсивніші, ніж потрібно за законом. Всі диски піддаються випробуванням на міцність, якість матеріалів та надійність. Тільки після цього проходить останній тест на автомобілі в найсуворіших умовах на випробувальному треку.
- Протягом усього терміну експлуатації колесо контактує з поверхнею дороги. Через це шина повинна витримувати усі нерівності дороги не зважаючи на будь-які погодні умови.
- Виробничі потужності повністю автоматизують установку - обід і шина об’єднуються в продукт високої якості. Точне виробництво в умовах контрольованої температури забезпечує високу якість наших коліс в зборі.

Дізнатися більше про наявність та ціну Ви можете за телефоном +38 (0332) 28 30 30

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.