Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. VW Amarok став головним авто столичного забігу #Girlsrun
23.03.2019
Новини від Фольксваген

VW Amarok став головним авто столичного забігу #Girlsrun

8 березня 2019 року VW Amarok став «фронт каром» та взяв участь у популярному марафоні #Girlsrun 2019.

vw commercial

We rock. Amarok!
Найсильніший серед пікапів склав компанію не менш сильним дівчатам.
Символічно, що в цей День весни у марафоні брали участь лише дівчата, яким довелося подолати бігову дистанцію довжиною 8 кілометрів.
Саме на стартовій позиції забігу на спортивних красунь чекав інший красень - VW Amarok у комплектації Rancho. Повз цього білого велетня, зовнішність якого спеціально для забігу прикрасили стилізованими наклейками з надписами: «We rock. Amarok», «Girls Power», «Who run the world? Girls!» неможливо було пройти без захоплення.
Учасниці забігу охоче фотографувалися з авто у зоні Volkswagen Комерційні автомобілі. І якщо представниці прекрасної статі більше милувалися зовнішнім виглядом автомобіля, то їхні друзі-чоловіки, які прийшли підтримати своїх подруг, більше уваги звертали на технічну оснащеність машини: легкосплавні диски 18 розміру, дволітровий трубо-дизельний двигун, 8-ми ступенева автоматична коробка передач, комфортні сидіння, інформативний та багатофункціональний бортовий комп'ютер — усе це викликало у чоловіків однозначне схвалення.
Однозначно цьогорічний забіг #Girlsrun виявився вдалим, адже 750 його учасниць на чолі з пікапом VW Amarok подолали 8 кілометрів, отримали незабутні враження та позитивні емоції у цей святковий день.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.