Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Volkswagen залишається найбільшим в світі автомобілебудівником
02.02.2018
Новини від Фольксваген

Volkswagen залишається найбільшим в світі автомобілебудівником

Найбільшим у світі автомобілебудівником за підсумками 2017 рік залишається німецький концерн Volkswagen.В друге поспіль він обігнав свого головного конкурента, японську корпорацію Toyota, по глобальному показнику продажів. У вівторок, 30 січня,компанія що базується в Токіо опублікувала річний звіт, з якого випливає, що продажі її автомобілів по всьому світу зросли на 2,1 відсотка до 10,38 мільйона одиниць.

VW

Відповідний показник VW становить 10,74 мільйона автомобілів. У порівнянні з 2016 роком, глобальний показник збуту концерну Volkswagen зріс на 4,3 відсотка.

В кінці грудня керівництво Toyota повідомило, що на 2018 рік поставлена мета встановити новий рекорд за кількістю проданих автомобілів по всьому світу і досягти показника в 10,5 мільйона одиниць.

Роком раніше VW вже обійшов корпорацію Toyota, реалізувавши в 2016 році 10,31 мільйона автомобілів. Це було на 3,8 відсотка більше, ніж роком раніше.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.