Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Volkswagen використовує найсучасніші LED фари.
05.11.2018
Новини від Фольксваген

Volkswagen використовує найсучасніші LED фари.

Сучасні світлодіодні освітлювальні системи гарантують, що водіння в темряві восени і взимку буде набагато безпечнішим. У Touareg є опція “IQ.Light - світлодіодна матрична фара.

LED фари

Погані погодні умови, опади, туман - водії стикаються з особливими проблемами восени і взимку. Найновіші системи освітлення, які майже ідеально підсвічують дорогу. Volkswagen сфокусувався на десятилітній еволюції світла. Технічним прогресом цього направлення є "IQ.-Light - світлодіодні матричні фари", що використовуються на Touareg. Перші LED фари Volkswagen відзначили свою світову прем'єру восени 2013 року в якості стандартного устаткування в електромобілі e-Golf. З того часу ця яскрава і водночас  економна технологія освітлення завоювала все більше класів автомобілів. Сьогодні, крім Golf, Arteon і Touareg, також є серія Polo, T-Roc, Touran, Tiguan і Passat зі світлодіодними фарами.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.