Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Volkswagen відзначає випуск 5-мільйонного Tiguan!
23.01.2019
Новини від Фольксваген

Volkswagen відзначає випуск 5-мільйонного Tiguan!

Клієнти в усьому світі з ентузіазмом поставились до гармонійного дизайну Tiguan та Tiguan Allspace. Tiguan визначається виразною зовнішністю та функціональним інтер'єром, сучасними технологіями та відмінними характеристиками. Майже 800 000 автомобілів Tiguan та Tiguan Allspace, проданих у 2018 році, стали доказом популярності та успіху кросоверів бренду. Андреас Тостманн (Andreas Tostmann), член правління, відповідальний за виробництво: «Tiguan подолав історичну відмітку в п'ять мільйонів випущених автомобілів. Ноу-хау нашої команди, винятковий командний дух і ентузіазм, з якими ми виробляємо наші Volkswagen, забезпечили визначний успіх і стали міцним підґрунтям для нашої стратегії виробництва кросоверів».

Tiguan та Tiguan Allspace

→ Tiguan та Tiguan Allspace: протягом одинадцяти років з конвеєра зійшли аж п'ять мільйонів автомобілів цієї модельної лінійки кросоверів
→ Продуктова лінійка Tiguan відіграє визначну роль в завоюванні глобального ринку
→ Об'єм продажів Tiguan у 2018 році склав 800 000 автомобілів, що робить його одним із найбільш успішних автомобілів в усьому світі
Бернд Остерло (Bernd Osterloh), голова Генеральної й групової робочої ради: «Tiguan забезпечує роботою десятки тисяч висококваліфікованих робітників в усьому світі й забезпечує значну частину прибутків компанії. Саме тому важливо зберегти рівень інвестицій в розробку та виробництво Tiguan, адже ми прагнемо надихати наших клієнтів цим автомобілем й надалі».

Виробництво Tiguan стартувало у 2007 році на головному заводі в Вольфсбурзі. Саме цей рік поклав початок успішної історії компактного кросовера. Вже протягом першої половини 2008 року з конвеєра зійшло понад 120 000 автомобілів. Далі відбувся різкий і тривалий зліт: у 2015 році вже понад 500 000 автомобілів Tiguan розійшлися всім світом.
У 2016 році було представлене друге покоління Tiguan. Це був перший кросовер від Volkswagen, що базувався на модульній платформі MQB із поперечним розташуванням двигуна. У 2017 році світ побачив надзвичайно просторий Tiguan Allspace, який був майже на 22 сантиметри довше і був доступний також у семимісному виконанні.

Випуск Tiguan Allspace нового покоління та розширення серії стимулювали попит: більш ніж 700 000 автомобілів було продано у 2017 році, а 2018 рік став найбільш успішним роком для продуктової лінійки Tiguan, об'єм продажів якої склав 800 000 автомобілів.
Зараз Tiguan і Tiguan Allspace випускаються на чотирьох заводах Volkswagen і пропонуються на найбільш значних світових ринках.
Ще більше інформації про Tiguan та Tiguan Allspace дізнавайтесь у наших продавців-консультантів автосалону:

Ольга
Войдюк

керівник відділу продажу авто
Телефон: 0332 283030
Мобільний телефон: 095 1155866
Факс:

Алла
Дейнека

продавець автомобілів
Телефон: 0332 283030
Мобільний телефон:
Факс:

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.