Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Volkswagen створив у структурі свого топ-менеджменту спеціальний підрозділ, що відповідає за електромобілі.
19.01.2018
Новини від Фольксваген

Volkswagen створив у структурі свого топ-менеджменту спеціальний підрозділ, що відповідає за електромобілі.

Очолить новий відділ Томас Ульбріх з 1 лютого 2018 року - електрокари-новий-підрозділНа новій посаді Томас Ульбріх буде куратором всього, що пов'язане з електрокарами, і в першу чергу - запуск в серійне виробництво моделей на новій платформі MEB, створеної спеціально для машин на електротязі. Ця архітектура лежить в основі сімейства концептів I.D. - хетчбека, мінівена і кросовера. Нагадаємо, що випуск електрокарів заплановано на кінець 2019 року. Першим має стати міський хетчбек для Європи, який будуть збирати в Цвіккау - завод в цьому місті заплановано перетворити в найбільший європейський «центр електромобільності». На американському ринку спочатку з'явиться кросовер I.D. CROZZ. Пан Ульбріх також буде відповідати за розвиток виробничих потужностей для електромобілів.

Volkswagen створив у структурі свого топ-менеджменту спеціальний підрозділ, що відповідає за електромобілі.

Томас Ульбріх працює в VW Group з 1989 року. Він займав різні керівні посади, в тому числі - в китайських СП FAW-Volkswagen і Shanghai-Volkswagen. Членом правління бренду Ульбріх став в 2008 році.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.