Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Volkswagen розповів про плани з запуску в продаж електричного ID.3
31.05.2019
Світ Фольксваген

Volkswagen розповів про плани з запуску в продаж електричного ID.3

Перші постачання електро хетчбека Volkswagen ID.3 намічені на середину 2020 року. Серійне виробництво заплановано цього року.

електричний ID.3

З чуток, повністю електричний Хетчбек у своїй початковій комплектації буде коштувати менше ніж 30 000 євро в Німеччині.
Інтерв'ю з Юргеном Штакманном, членом правління Volkswagen з продажу та маркетингу, розкриває ще кілька подробиць про вихід на ринок електричного хетчбека Volkswagen ID.3. Після того, як 8 травня німецький виробник почав приймання попередніх замовлень на ексклюзивну комплектацію 1ST, було зібрано понад 15 000 заявок на електромобіль. Відомо, що виконання 1ST отримає батарею із середньою місткістю (всього буде запропоновано три варіанти), завдяки якому, екологічна новинка зможе проїхати 420 км
Пан Штакманн каже, що є велика ймовірність отримати весь запланований обсяг в 30 000 одиниць, перш ніж провести офіційну презентацію новинки на автосалоні у Франкфурті у вересні цього року.
Клієнти зможуть вільно розміщувати замовлення на ID.3 після автосалону у Франкфурті — тоді автомобіль можна буде замовляти в автосалонах. За словами Штакмана, дилери вже бачили повністю серійний ID.3 й отримали безліч замовлень від потенційних клієнтів. Повідомляється, що ажіотаж навколо моделі перевищив всі очікування Volkswagen.

З чуток, повністю електричний Хетчбек у своїй початковій комплектації буде коштувати менше ніж 30 000 євро в Німеччині. Пан Штакман сказав, що він зробить все можливе, щоб продати кожен екземпляр цієї екологічної новинки, який буде побудований на заводах Volkswagen.
Повідомляється, що новинка буде підтримувати оновлення програмного забезпечення, що називається, «по повітрю». Це дозволить зберегти автомобіль максимально «свіжим» протягом довгого періоду часу ». Початок серійного виробництва ID.3 заплановано на кінець 2019 року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.