Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Volkswagen готує новий Passat у 2019 році
08.02.2018
Новини від Фольксваген

Volkswagen готує новий Passat у 2019 році

Новий седан зазнає доволі значних змінКомпанія Volkswagen розповіла, що готує до виходу на авторинок нову генерацію легкового Volkswagen Passat. Новинка матиме системами напівавтономного управління і з'явиться в дилерських салонах в наступному році.

Passat у 2019 році

За даними Volkswagen, Passat проектують на новій платформі MQB. Тому використання алюмінієвого сплаву зробить машину легше, міцніше і жорсткіше. Також автомобіль забезпечать автоматичною системою безпеки.

Що стосується двигуна нового седана, то тут швидше за все будуть зміни. У відповідно до екологічних норм Америки і Європи, компанія буде зобов'язана покращувати мотор. Не виключена поява гібридних установок.

У переліку обладнання машини можна помітити системи активної і пасивної безпеки, сучасну мультимедійну і навігаційну системи і функцію клімат-контролю.

Новинка буде відноситися до 2020 модельного року, а значить вже в 2019-м автомобіль можна буде купити в дилерських салонах Volkswagen.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.