Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Volkswagen для спортсменів без водійського місця
25.06.2018
Світ Фольксваген

Volkswagen для спортсменів без водійського місця

Концерн Volkswagen представив на IT-ярмарку CEBIT в Ганновері новий безпілотник Cedric Active. Концептуальний мінівен створений з прицілом на любителів активного відпочинку і спортсменів.

Безпілотник Sedric Active - подальший розвиток торішнього концепту Sedric, представленого на автосалоні в Женеві. Навіть зовні ці машини майже не відрізняються - це електромобілі майже кубічної форми з просторим салоном на чотири посадочних місця, де пара крісел і диван встановлені обличчям один до одного. Місце водія не передбачено в принципі: Sedric - повністю автоматичний транспортний засіб, де від сідоків потрібно лише ввести пункт призначення. На даху добре видно «грибки», в яких встановлені лідари для системи автопілота.

Sedric Active оформлений в дусі вена для серфінгістів: на даху передбачено кріплення для дошки і вітрила, а сидіння оформлені практичними тканинами жовтої і блакитної забарвлення.

На презентації концепт-кара виступив IT-директор концерну Volkswagen Мартін Хофманн. Він розповів, що в компанії йдуть великі перетворення - модернізуються як внутрішні IT-системи, так і клієнтські сервіси: всі вони будуть перенесені в хмарні сервіси. Одне з центральних напрямків - штучний інтелект.

Зараз в мюнхенській лабораторії працюють близько вісімдесяти фахівців зі штучного інтелекту, машинного навчання та обробці природної мови. Ними вже створено близько сотні додатків для автомобілів, клієнтських сервісів і внутрішніх служб.

Ще один напрямок - квантові обчислення: такими дослідженнями займаються в лабораторіях VW в Мюнхені і Сан-Франциско. Головні напрямки пошуків - це оптимізація дорожнього руху і симуляція сплавів металів і інших матеріалів.

Безпілотники Sedric в майбутньому повинні стати головним транспортним засобом в автоматичній службі таксі: машину можна буде викликати звідки завгодно в будь-який час за допомогою мобільного додатку. Цього року Sedric вже приміряв на себе роль шкільного автобуса.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.