Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Світова прем’єра спортивних версій Golf у Женеві: Нові Golf GTI, Golf GTE та Golf GTD
28.02.2020
Новини від Фольксваген

Світова прем’єра спортивних версій Golf у Женеві: Нові Golf GTI, Golf GTE та Golf GTD

Три версії Golf, три символи, три ефективні системи приводу - одна філософія дизайну та обладнання. Нові Golf GTI, Golf GTE та Golf GTD презентують на Женевському автошоу (5-15 березня 2020)

golf 8

44 роки тому Volkswagen винайшов Golf GTI - іконку спортивного автомобіля. За нею в 1982 році вийшов перший Golf GTD, а в 2014 році - перший Golf GTE із гібридним двигуном.

На ювідейному Женевському автошоу Volkswagen презентують Golf 8 у версіях GTI, GTE, GTD.

Golf GTI. Автомобіль стає символом, коли його дизайн та характер залишаються впізнаваними впродовж десятиліть - саме так сталось з Golf GTI. Протягом 44 років Volkswagen випускав цю іконку спортивних, компактних автомобілів - від одного покоління до наступного. Восьме покоління Golf GTI відзначає свій дебют. Цифровий та завжди онлайн! Новий Golf GTI працює від 2,0-літрового турбонаддува з двигуном прямого впорскування потужністю 180 кВт (245 к.с.). Максимальний крутний момент - 370 Нм. 4-циліндровий двигун в комплекті з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Додатково доступна 7-ступінчаста коробка передач з подвійним зчепленням (DSG).

Golf GTE. Гібридна установка Golf GTE складається з 4-циліндрового агрегату TSI, що генерує 110 кВт (150 к.с.), електродвигуна потужністю 85 кВт (115 к.с.), 6-ступінчастої коробки передач DSG і нового літій-іонного акумулятора. Привід подає потужність 180 кВт (245 к.с.) і максимальний крутний момент - 400 Нм. У порівнянні з попередником, запас ходу електродвигуна збільшився ще приблизно на 60 км. Збільшення було досягнуто за рахунок поліпшення аеродинаміки нового Golf та завдяки підвищенню енергоємності акумулятора на 50% до 13 кВт / год. Golf GTE можна керувати зі швидкістю до 130 км / год у повністю електричному режимі.

Golf GTD. Спортивний автомобіль для подолоння довгих дистанцій. Оснащений 2,0-літровим 4-циліндровим силовим агрегатом TDI потужністю 147 кВт (200 к.с.) та з максимальним крутним моментом 400 Нм. Двигун TDI розкручує цю потужність навіть на дуже низьких обертах. Як і у всіх дизельних двигунах з турбонаддувом у новому Golf, система приводу Golf GTD пов'язана з двома послідовними каталітичними перетворювачами SCR (SCR = селективне каталітичне відновлення). Ця нова система дозування SCR з подвійним вприскуванням AdBlue значно скорочує викиди оксиду азоту порівняно з попередником. Volkswagen пропонує гольф GTD, який в стандартній комплектації має 7-ступінчасту передачу DSG з подвійним зчепленням.

*дані моделі є передсерійними та наразі не доступні до замовлення на ринку України

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.