Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Спеціальна версія Tiguan Limited Edition TDI вже доступна для замовлення.
01.09.2019
Новини від Фольксваген

Спеціальна версія Tiguan Limited Edition TDI вже доступна для замовлення.

З 1 вересня 2019 року у всіх офіційних дилерів Volkswagen відкрито прийом замовлень на спеціальну версію Tiguan Limited Edition TDI, яка покликана закріпити успіх своєї попередниціПовернення успішної спеціальної версії Tiguan Limited Edition - тепер вже з дизельним двигуном 2.0 TDI.

Tle

Технічне оснащення Tiguan Limited Edition TDI
Tiguan Limited Edition TDI оснащено новітніми технологіями, такими як: системою фронтального контролю дистанції Front Assist з функцією екстреного гальмування City Emergency Braking, асистентом утриманні у смузі руху Lane Assist, системою захисту від вторинних зіткнень Multi Collision Brake, адаптивним круїз-контролем та інше. Інтерфейс App-Connect надає можливість синхронізувати та використовувати додатки зі смартфонів на базі операційних систем Android та Apple iPhone на екрані мультимедійної системи не відволікаючись від керування.

Додано ще більше опцій, які пропонуються серійно:електропривод закривання-відкривання дверей багажного відділення, камера заднього виду "Rear View", асистент "Park Assist", включаючи передній та задній парктроніки, мультифункціональне шкіряне кермо з обігрівом та підкермовими клавішами керування DSG.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.