Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Поява, яка привертає увагу з першого погляду.
04.05.2018
Новини від Фольксваген

Поява, яка привертає увагу з першого погляду.

Touareg у комплектації R-Line не залишає байдужим. Особливі елементи оздоблення підносять його по-справжньому спортивним автомобілем.

touareg

Виразний передній бампер з характерними для R-Line С-подібними формами та логотип на решітці радіатора виділяють Touareg з-поміж інших. Touareg R-Line привертає до себе увагу з першого погляду завдяки елементам дизайну R-Line на дверях, оздобленню колісних арок у колір кузова та глянцево-чорному дифузору з хромованим оздоблення випускної системи.

Салон Touareg у комплектації R-Line приваблює не лише з першого погляду, але й з першого дотику завдяки багатофункціональному шкіряному керму з підігрівом і логотипом R-Line та алюмінієвими декоративними вставками Silver Wave. Прогресивний образ доповнюється оздобленими логотипом R-Line накладками порогів, які додатково можна оснастити підсвіткою, та накладками на педалі з нержавіючої сталі.

Розкішні сидіння, оббиті шкірою Savona двох відтінків зі вставками зі шкіри Carbon Style, додають образу салону динамічності. Оббивка зі шкіри Vienna зі строчкою кольору Kristallgrau дійсно запалює серце. Усі запропоновані варіанти сидінь спереду прикрашені логотипом R-Line. Більше того, якщо Ви обираєте один із запропонованих варіантів сидінь, стеля у салоні буде виконана у чорному кольорі зі строчкою Kristallgrau. Панель приладів, кермо, центральний підлокітник та селектор трансмісії виконано у спортивному стилі в комплекті для R-Line.

Пакет оздоблення кузова R-Line Екстер'єр для комплектацій Elegance та Ambience є чітким втіленням сильного та домінуючого характеру Touareg. Пакет включає спеціальні елементи R-Line, що є ідеальним рішенням для тих, хто хоче справити враження на оточуючих.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.