Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Подвійна перемога: Multivan і Amarok виграють премію «Auto Trophy 2018»
24.01.2019
Світ Фольксваген

Подвійна перемога: Multivan і Amarok виграють премію «Auto Trophy 2018»

Подвійна перемога: Multivan і Amarok виграють премію читацьких симпатій «Auto Trophy 2018».

Multivan

Обидва авто перемогли у відповідних категоріях: Multivan - в одинадцятий раз серед фургонів, Amarok V6 - вперше у цілковито новій категорії «Пікапи».Multivan стає найулюбленішим фургоном 2018 року: 8 тисяч читачів «AUTO ZEITUNG» віддали свій голос за багатофункціонального представника Ганноверу у цій категорії. Завдяки такому результату VW Multivan з легкістю і значним відривом перемагає у категорії «Фургони». Ця конкурсна  категорія є однією з найбільших, у ній були представлені 14 моделей, серед них і VW Touran, який посів друге місце. 2018 рік приніс фургону Multivan від Volkswagen Комерційні автомобілі вже одинадцяту перемогу поспіль у конкурсі «Auto Trophy».

Вперше у виставленій на голосування в конкурсі категорії «Пікапи» Amarok завоював серця читачів. Пікап із 6-циліндровим двигуном потужністю до 258 к. с. і обертальним моментом 580 Н/м посів перше місце.
Конкурс «Auto Trophy» у 2018 році проводився виданням «AUTO ZEITUNG» вже 31-й раз поспіль. Загалом у виборі переможців з 207 автомобілів 42 марок у 22 категоріях взяли участь майже 25 тисяч читачів.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.