Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Офіційне звернення компанії "Порше Україна"
08.02.2020
Новини від Фольксваген

Офіційне звернення компанії "Порше Україна"

Щодо неправомірних дій третіх осіб

vh

До адміністрації ТОВ «Порше Україна» звернулися клієнти з метою підтвердження або спростування проведення компанією ТОВ «Порше Україна» акцій, розіграшів тощо. Як приклад наведено акції з сайтів www.volkswagen-avto.com.ua, www.premium-grand.clan.su, www.volkswagen.fo.ua, www.premiumauto.com.ua, www.avtopalace.com.ua, www.carmax.com.ua, www.fidoauto.com.ua, www.ratecar.com.ua, www.shans.com.ua, www.imperialauto.com.ua, www.global-auto.com.ua, www.auto-pride.com.ua, www.aleksmotors.com.ua, www.nonstop-motors.com.ua, www.euromotors.com.ua, www.general-motors.com.ua, www.german-motors.com.ua, new-center.com.ua, www.dasauto-group.com.ua, www.volkswagen-group.com.ua, www.volkswagen-ukraine.com.ua, www.royal-motors.com.ua, www.automate.com.ua, www.autonation.com.ua, www.invest-tele.com.ua, www.vw-prestige.com.ua, www.volkswagen-prestige.com, www.vw-ukraine.com, www.euro-cash.com.ua, www.newcenter-ukr.com, www.activeservice-ua.com

 

Дані сайти містять інформацію про проведення «акції», призовим фондом у якій виступають автомобілі Volkswagen. Про перемогу в цій «акції» фізичні особи інформуються за допомогою смс-повідомлень. Для отримання «призу» (автомобіля або його грошового еквіваленту) пропонується надати свої персональні дані та сплатити відсоток державного податку від вартості автомобіля.

 
ТОВ «Порше Україна» застерігає клієнтів Volkswagen:
 

Вищенаведені сайти незаконно використовують торгову марку Volkswagen, порушують права інтелектуальної власності компанії Volkswagen AG. ТОВ «Порше Україна» не несе будь-якої відповідальності за інформацію, опубліковану на вищенаведених сайтах.

 

Не виключено, що така неправдива інформація може розміщуватися і на інших подібних сайтах. Будь ласка, зверніть увагу, що офіційними дилерами автомобілів Volkswagen в Україні є лише підприємства, вказані у наступному розділі -  https://www.volkswagen.ua/dealer-search

 

Офіційні дилерські підприємства при проведенні акцій не розсилають Клієнтам смс-повідомлення про необхідність переказу грошових коштів. Всю інформацію щодо поточних акцій ТОВ «Порше Україна» радимо шукати в офіційних джерелах: на корпоративному сайті www.volkswagen.ua і на сайтах офіційних дилерів Volkswagen в Україні.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.