Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

  1. Новини
  2. Новий Amarok
11.11.2023
Новини від Комерційні автомобілі Volkswagen

Новий Amarok

Це Amarok. Новий пікап від Volkswagen Комерційні автомобілі.

Vw

Будь-які шляхи - мета.
 
Побудований для людей, для яких автомобіль повинен бути здатним на більше, ніж просто проїхати від пункту A до пункту Б: новий Amarok - це універсальність на чотирьох колесах. Завдяки вбудованим сучасним технологіям він легко впорається з вашими викликами, оскільки під час вітру та негоди майже будь-яка ґрунтова поверхня підходить для цієї потужної робочої конячки. Його новий унікальний дизайн всюди привертає увагу. Випробуйте зараз новий Amarok - вдале поєднання комерційного автомобіля та преміум-класу від Volkswagen Комерційні автомобілі.


Image

Це позашляховик.


Що робить новий Amarok справжнім чистокровним позашляховиком? Завдяки новій технології, більшій кількості режимів водіння, подушкам безпеки та понад системам допомоги водію - він пропонує більше можливостей для бездоріжжя, ніж його попередник. Позашляхові можливості були значно розширені: від змінених розмірів до значно більшої глибини подолання броду; особливо це стосується кузова, ходової частини, варіантів двигуна та КПП. Високі кути заїзду та з'їзду і більший дорожній просвіт забезпечують більшу прохідність автомобіля.
Більше позашляхових якостей, більше відчуття бездоріжжя - просто більше Amarok. 

Image
Image
Image

Це дизайн.
Потужність, автономність і маневреність майже в будь-якій ситуації - ось що робить новий Amarok пікапом преміум-класу від Volkswagen Комерційні автомобілі. Його гени говорять про бездоріжжя, його дизайн підкреслює надзвичайні властивості універсала: дизайн екстер'єру пропонує підкреслені відмінності для кожної комплектації. Новий Amarok не залишає бажати нічого кращого: від різноманітних радіаторних решіток до оновлених стильних дуг і порогів.

Це універсальність.


Чи то завантажуєте або тягнете вантажі, чи то пересуваєтесь через непрохідну місцевість. В місті або за містом, чи то на бездоріжжі. Новий Amarok пропонує чисту універсальність. Водночас новий Amarok виріс у кілька разів порівняно зі своїм попередником. Завдяки безлічі інтелектуальних функцій він ще більше готовий до інтенсивного навантаження. Наприклад, можливість буксирувати причеп вагою до 3,5 т  доступна для всіх авто з автоматичною КПП. Або вантажна платформа: вона має достатньо місця між колісними арками для європіддону, завантаженого поперек, який можна закріпити там за допомогою провушин. Це та багато іншого робить його універсальнішим комерційним автомобілем. Завдяки новим опціям комфорту, асистентам водія, подушкам безпеки та багатьом пакетам екстер'єру цей пікап так само неперевершений як під час перевезення людей, так і під час перевезення вантажів. Неважливо, в місті чи на бездоріжжі.

Image

Від базової до преміум-комплектації: завжди Amarok!

Новий Amarok від Volkswagen Комерційні автомобілі забезпечує, щоб робота стала ще комфортнішою - принаймні в усьому, що пов'язано з мобільністю та транспортуванням. Адже в стандартній і спеціальній комплектаціях новий Amarok пропонує першокласний комфорт у поєднанні з інтелектуальною інформаційно-розважальною системою та сучасними системами допомоги водієві - у набагато більшому обсязі, ніж попередник. Відкрийте тут для себе лише деякі з численних преміум-функцій. 

Image

Витончений комфорт.


Тому що деякі дні досить важкі самі по собі: новий Amarok пропонує преміальну комплектацію, яка може зробити подорож більш приємною. Наприклад, зручні передні сидіння з електричним регулюванням у 10 напрямках1і багатофункціональне кермо4 роблять подорож комфортною. Цьому також сприяє нова 10-ступенева АКПП з електронним керуванням6, яка ефективно використовує потужність нового Amarok на дорозі.

Повністю новий дизайн від Volkswagen Комерційні автомобілі.


Новий Amarok постає перед нами з потужними контурами в повністю оновленому дизайні від Volkswagen Комерційні автомобілі: коротші передній та задній звиси і більший дорожній просвіт забезпечують кращу прохідність автомобіля. Довша колісна база, порівняно з попередником, помітно підкреслює його мужність. Завдяки опціям стилізації від Volkswagen ви можете реалізувати свої власні ідеї, а також мати вибір між різноманітними способами додавання індивідуальних штрихів. На вибір пропонується вісім кольорів, що доступні для всіх моделей, а також такі декоративні елементи, як стильні дуги для моделі Amarok Life.

Image
Image
Image

Мультимедійні рішення та можливості комунікації.


На великому сенсорному кольоровому дисплеї ви можете керувати не лише численними функціями автомобіля, а й цифровим радіо. 


Режими водіння та системи допомоги водію.


Більше режимів водіння означає більше можливостей: попередньо налаштовані режими водіння нового Amarok підтримують водіїв у кілька етапів під час складних ситуацій на бездоріжжі та за різних погодних і дорожніх умов. Підвищений комфорт водіння забезпечується різними додатковими системами допомоги, більшість з яких повністю нові в Amarok. Ви часто їздите багатосмуговими дорогами міста або автострадою? Тоді асистент зміни смуги руху дуже допоможе: за допомогою світлодіодного індикатора у відповідному зовнішньому дзеркалі заднього виду він може попереджати про автомобілі14, що наближаються ззаду або вже знаходяться у «сліпій» зоні. Ці та багато інших систем допомоги не тільки роблять новий Amarok кращим, але й зручнішим у керуванні. 

Image

Це Amarok. Новий пікап від Volkswagen Комерційні автомобілі.

Новий Amarok - повністю нова розробка. Завдяки сучасним технологіям і новому дизайну він поєднує в собі звичну надійність з новим комфортом преміум-сегменту. Його універсальність робить його особливим, і універсальність також можна знайти в численних додаткових можливостях і пакетах комплектації. Це дає вам ще більше можливостей знайти автомобіль вашої мрії.

Комфортно та важливо: Системи допомоги водію.

Новий Amarok - повністю нова розробка. Завдяки сучасним технологіям і новому дизайну він поєднує в собі звичну надійність з новим комфортом преміум-сегменту. Його універсальність робить його особливим, і універсальність також можна знайти в численних додаткових можливостях і пакетах комплектації. Це дає вам ще більше можливостей знайти автомобіль вашої мрії.

Image

Асистенти комфорту:

  • Асистент паркування, передній і задній.
  • Асистент руху у смузі (Lane Assist).
  • Інтелектуальна система обмеження швидкості.
  • Адаптивний круїз-контроль ACC (Adaptive Cruise Control).

Це бездоріжжя.
 
Завдяки чому новий Amarok вважається справжнім чистокровним позашляховиком? Він пропонує найновіші технології та більший комфорт водіння, ніж його попередник, а за рахунок найсучасніших подушок безпеки й систем допомоги водієві водіння стало ще комфортнішим. Взяти хоча б варіанти кузова, ходової частини, двигуна чи коробки перемикання передач: усе в автомобілі - від змінених розмірів до значно більшої глибини подоланого броду - все покращено для руху бездоріжжям.

Image

Універсальний робітник: новий Amarok.
 
Надійність і універсальність майже в будь-якій сфері діяльності? - Закладено в генах нового Amarok. І він охоче це демонструє штампованим написом AMAROK майже по всій ширині заднього борту. Завдяки безлічі нових функцій він став ще більш придатним до роботи в умовах великих навантажень. За рахунок цього він є універсальним і надійним комерційним автомобілем.

Вантажна платформа має світлодіодне освітлення, такелажні петлі та розетку 12 В.
Тягово-зчіпний пристрій для буксирування причепів масою до 3,5 т тепер підтримують усі моделі з АКПП.
На вантажній платформі між колісними арками достатньо простору для розміщення європіддона в поперечному положенні. Тут піддон можна закріпити за допомогою вбудованих петель.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.