Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Новий Touareg відзначає прем’єру із оновленим дизайном та технологіями
26.05.2023
Новини від Volkswagen

Новий Touareg відзначає прем’єру із оновленим дизайном та технологіями

Всеосяжне оновлення флагману SUV від Volkswagen

vw new touareg
  • Touareg 2023: преміальний SUV сяє завдяки новітнім хай-тек особливостям
  • Інтерактивне світло: перший Volkswagen із матричною оптикою IQ.Light HD LED
  • Новостворена система контролю ходової частини: яскраво виражена відмінність між динамікою та комфортом
  • Преміальний стиль: масштабне оновлення дизайну
  • Оптимізований салон: створений для довгих подорожей

Touareg - це універсальний автомобіль в категорії великих SUV; ідеальне поєднання комфортабельного туристичного автомобіля, потужного тягача та надійного позашляховика. Volkswagen випускає нове покоління флагмана Touareg - перший автомобіль Volkswagen, який дебютує з матричними фарами IQ.Light HD LED із інтерактивною системою освітлення, що робить водіння вночі ще більш комфортним.
Volkswagen також оновив салон преміум-класу, а Innovision Cockpit використовує останні найновітніші версії апаратного та програмного забезпечення. Новий датчик навантаження на даху та вдосконалені системи контролю ходової частини яскраво підкреслюють відмінності між оптимальним комфортом та максимальною продуктивністю. Завдяки новим технологіям Touareg став більш універсальним та багатогранним, ніж будь-коли раніше. Новий дизайн передньої та задньої частини робить оновлення відразу помітним. Особливо виразними елементами є задні LED ліхтарі, які тепер виконані у вигляді світлової смуги та мають червону підсвітку логотипу Volkswagen.

Піонер інновацій. Інноваційні технології завжди дебютували вперше саме у Touareg. Ці ноу-хау часто наслідували більш масові класи автомобілів бренду, і цей випадок не стане винятком у майбутньому. Кай Грюніц, член ради директорів, відповідальний за розробки: "Touareg завжди був піонером технологій для нас, що дозволяє передавати нові розробки в інші автомобілі бренду в рамках стратегії зверху вниз. І ми продовжуємо йти цим шляхом з новим Touareg. Автомобіль випускається з абсолютно новими фарами IQ.Light HD LED матричного типу - однією з найкращих систем освітлення у світі, яка містить 38 432 інтерактивних світлодіоди, що створюють захоплюючий комфортний досвід вночі - і незабаром їх унаслідують інші моделі кросоверів".

Image
Image
Image

Вражаюче оновлення дизайну. Новий Touareg можна впізнати з першого погляду за оновленим дизайном передньої та задньої частини. Спереду єдиним блоком виглядають радіаторна решітка, фари і передній бампер. Особливо помітні та вражаючі - це фари IQ.Light HD LED матричного типу, які є серійним оснащенням за винятком базової комплектації. З трьома секціями світла і, отже, трьома світловими контурами на кожному боці, вони створюють неперевершений денний і нічний дизайн зовнішнього освітлення. Також вперше на Touareg центральна горизонтальна смуга у радіаторній решітці підсвічується. Ще одна унікальна особливість Touareg - це новостворений дизайн задньої частини, який тепер пронизаний горизонтальною LED-смугою між ліхтарями і вперше включає в себе підсвічування логотипу Volkswagen червоним кольором (серійно, за винятком базової комплектації).

Бензинові, дизельні та плагін-гібридні приводи. Новий Touareg буде доступний в Україні у чотирьох версіях. Усі вони оснащені 3,0-літровими двигунами V6: бензиновий з турбонаддувом 340 к.с., два турбодизелі 231 к.с. та 286 к.с. і плагін-гібридним приводом в Touareg R на базі бензинового двигуна V6 та електричної силової установки. Гібридний Touareg R eHybrid надає вихідну потужність 462 к.с. Усі двигуни поєднуються з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач та системою повного постійного приводу 4MOTION.

Touareg R eHybrid у матовому кольорі Silicon Gray
Дизайн від Volkswagen R. Touareg R eHybrid - незалежна флагманська модель у продуктовій лінійці з найпотужнішим приводом. Останнє покоління продовжує довгу традицію моделей Touareg R з передовими технологіями та індивідуальним оснащенням. Всі вони були розроблені підрозділом Volkswagen R.

Новий колір, нова палітра легкосплавних дисків. Як варіант фарбування від Volkswagen R, стане доступним новий матовий колір Silicon Gray, який доступний виключно для Touareg R eHybrid і Touareg R-Line. Традиційний колір R-моделей - це металік Lapiz Blue. Опції персоналізації розширюються для всіх версій Touareg за рахунок чотирьох нових моделей легкосплавних дисків діаметром 19, 20 і 21 дюйм, а також нової фарби металік Chilli Red.

Image
Image

Оновлення інтер'єру
Покращення всередині. В Touareg втілено цифрову концепцію місця водія  Innovision Cockpit - інтуїтивним поєднанням безпосередньо самої панелі приладів Digital Cockpit (діагональ дисплея 30,5 см, 1 920 х 720 пікселів) та мультимедійної системи хай-енд класу Discover Pro Max з центральним сенсорним екраном (діагональ дисплея 38,1 см, 1 920 х 1 020 пікселів). У концепції "дизайн з одного екрану" ці два дисплеї утворюють єдиний цифровий ландшафт на одній осі для перегляду та керування. Інтеграція додатків зі смартфона завдяки App Connect (Apple CarPlay, Android Auto) тепер також можлива бездротовим способом. Volkswagen оновив кнопки та регулятор гучності в центральній консолі - вони тепер виконані в глянсово-чорному кольорі. Крім того, Volkswagen переробив амбієнтну підсвітку вставок на панелі приладів та додав завершальний штрих - логотип Touareg.

Image

Дебют в Україні

Прибуття нового покоління Volkswagen Touareg до салонів офіційних дилерів заплановано на осінь 2023 року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.