Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Нові комплектації — нові ціни
28.02.2019
Новини від Фольксваген

Нові комплектації — нові ціни

Шановні клієнти, ми постійно дбаємо про те, щоб покращувати наші пропозиції та відповідати запитам клієнтів. Саме тому ми розробили для вас нові спеціальні комплектації Elegance Life та Executive Life для моделі Passat.

Нові комплектації - нові ціни

Покликання спеціальних комплектацій у поєднанні з новим ціноутворенням — максимально задовольнити бажання найвибагливіших клієнтів. До того ж настав останній рік продажів Volkswagen Passat поточного покоління. Відтепер ціна стає остаточною

Наші нові комбінації опцій суттєво змінюють стандарти. Вже у початковій комплектації Ви почуватимете себе у повноцінному седані бізнес-класу.
В залежності від обраної комплектації Ви відчуєте неперевершений комфорт та дивовижну функціональність. Наприклад, автомобіль серійно оснащується легкосплавними дисками від 16 дюймів, асистентом ближнього/дальнього світла Light Assist, має мультифункціональне шкіряне кермо, парк-пілот зі звуковим сповіщенням спереду і ззаду та трьох зонний автоматичний кондиціонер Climatronic. Більше деталей щодо конкретного обладнання наведено нижче у порівняльній таблиці. Про найкращі можливості синхронізації Вашого смартфона із мультимедійною системою автомобіля подбають інтерфейси Android Auto від Google та CarPlay від Apple завдяки технології App-Connect.
Ми подбали про клієнтів, які потребують та цінують додатковий простір, тому варто зазначити, що пропоновані пакети Elegance Life та Executive Life доступні також для моделі Passat Variant, яка виконана у кузові універсал.

А для тих, хто бажає ще більше спортивного настрою, ми підготували нову комплектацію - Premium R-Line. На додачу до комфорту властивого Passat Ви отримаєте спортивні бампери та швелери, решітку радіатора з логотипом R-Line, та диски з глянцевою поверхнею чорного кольору від Volkswagen R, а також сидіння водія ergoComfort з електричним 14-позиційним налаштуванням, функцією пам'яті та масажу. Шанувальники технологій обов'язково відзначать систему кругового огляду Area View, асистента зміни смуги та утримання у смузі руху.

Знайти детальний опис комплектацій пропонованих пакетів та  самостійно переконатись у перевагах моделі Volkswagen Passat можете тут

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.