Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Неймовірні пакетні пропозиції для Volkswagen Golf
01.03.2019
Новини від Фольксваген

Неймовірні пакетні пропозиції для Volkswagen Golf

Давно чекали можливості придбати легендарний хетчбек на вигідних умовах? Прагнете більшого від свого автомобіля? Не погоджуєтесь на компроміси з якістю? Тоді зустрічайте нові спеціальні комплектації, які ми розробили для українських клієнтів.

VW Golf

Golf був, є та залишатиметься родоначальником цілого класу, адже він задавав тренди, а не слідував за ними. Відтепер навіть початкова комплектація надає змогу насолоджуватись всіма перевагами інженерної думки Volkswagen.

В залежності від обраного варіанта Ви відчуєте комфорт, практичність та легендарну керованість у поєднанні з впевненістю щодо своєї безпеки. Вже серійно в комплектації Life автомобіль оснащений 9 подушками безпеки, датчиком фронтального контролю Front Assist із функцією екстреного гальмування в умовах міста. Також у пригоді своєму власнику стануть автоматичний кондиціонер Air Care Climatronic, обігрів передніх сидінь, а довершать тактильні відчуття багатофункціональне шкіряне кермо та важіль КПП зі шкіряним оздобленням.

Комплектація Team приємно здивує наявністю LED-фарами ближнього та дальнього світла, 8-дюймовою мультимедійною системою Composition Media з інтерфейсом App-Connect (для Apple CarPlay та Android Auto), шкіряним кермом з обігрівом, без ключовим доступом Keyless Access, камерою заднього виду Rear View та багатьма іншими корисними функціями.

І довершує палітру спеціальних комплектацій Star Team, яка включає всі найкращі особливості інших пакетних комплектацій, але надає додаткові преміальні особливості, такі як: навігаційна система Discover Media, сидіння ErgoActive із 14-позиційним електричним налаштуванням, цифрова панель приладів Active Info Display.

Переконайтесь у перевагах спеціальних пакетних комплектацій

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.