Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. На новий рекорд Нюрбургринга! Спортпрототип Volkswagen I.D.R їде на літній заїзд
05.02.2019
Світ Фольксваген

На новий рекорд Нюрбургринга! Спортпрототип Volkswagen I.D.R їде на літній заїзд

На новий рекорд Нюрбургринга "Північної петлі" серед електрокарів націлився Volkswagen. За кермо автомобіля сяде відомий французький гонщик Ромен Дюма.

Спортпрототип Volkswagen I.D.R

Спортпрототип I.D. R вже минулого року встановив рекорд підйому на пагорб Пайкс Пік. Зараз автомобіль візьме участь у літньому заїзді "Північної петлі" у Нюрбургрингзі.
Зараз у компанії активно готуються до змагань, зокрема працюють над удосконаленням аеродинамічного обважування спортпрототипа.

На відміну від Пайкс Піка, де стартова і фінішна позначки знаходяться на висоті 2862 і 4302 метри над рівнем моря, перепад висот нагір'я Айфель (власне де й розташовується Нюрбургринг) не перевищує 300 метрів. Крім того, на "Петлі" є одна протяжна швидкісна пряма Döttinger Höhe, наявність якої теж внесе свої корективи в елементи обважування.
За кермо спортпрототипа, як і на Пайкс Піку, знову сяде французький гонщик Ромен Дюма. Йому належить побити час 6 хвилин 45,9 секунди – такий результат у 2017 році показав Пітер Дамбрек за кермом китайського електросуперкара Nio EP9. Середня швидкість цієї машини під час проходження "Петлі" склала 185 кілометрів на годину.
Volkswagen I.D. R оснащений двома електромоторами сумарною потужністю 680 кінських сил. З місця до 100 кілометрів на годину I.D. R розганяється за 2,25 секунди. Максимальна швидкість – 240 кілометрів на годину.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.