Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Кредит, лізинг та страхування в нашому дилерському центрі
07.07.2020
Кредит, лізинг, страхування

Кредит, лізинг та страхування в нашому дилерському центрі

Умови та переваги фінансування від Porsche Finance Group Ukraine

vw

 Купити авто в кредит в офіційному дилерському центрі дуже зручно і легко. Адже фінансування надається перевіреним та надійним партнером Porsche Finance Group Ukraine.

 Porsche Finance Group Ukraine представлена в Україні компаніями "Порше Лізинг Україна", "Порше Мобіліті" та "Порше Страхове Агентство". Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу належить до «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). Porsche Finance Group Ukraine - cтабільна компанія з 50-річним успішним досвідом автомобільного фінансування. Загалом в Україні вже було профінансовано понад 22 000 автомобілів та їх задоволених власників.

 Звернувшись до нашого дилерського центру  для оформлення автокредиту, Ви зможете отримати в користування автомобіль уже за декілька робочих днів з моменту ухвалення рішення про фінансування. З компанією Porsche Finance Group Ukraine дуже прості умови фінансування та відсутність прихованих платежів.

 З переліком документів для фізичних осіб можна ознайомитися тут -

https://bit.ly/2Z9LfgK   

  Умови кредитування:
Змінювана відсоткова ставка*
18,99%
Авансовий платіж
від 15% від вартості авто
Термін кредитування
від 1 до 5 років
Разова комісія 
2,5% від суми фінансування
 *Кредитує ТОВ «Порше Мобіліті» (свідоцтво Держфінпослуг ІК 58 від 02.07.2009; ліцензія на надання коштів у позику/фінансовий кредит, розпорядження Нацкомфінпослуг № 2199 від 01.06.2017).

 Переваги кредитування від Porsche Finance Group Ukraine є:

європейський підхід до обслуговування;
жодних прихованих комісій: зрозумілі та прозорі умови;
можливість сплачувати з випередженням графіка без додаткових комісій або штрафів;
можливість придбати автомобіль і КАСКО в кредит, причому артість полісу КАСКО виплачується рівними частинами протягом строку фінансування у складі щомісячного кредитного платежу, без збільшення тарифу.

 Існує ще одна можливість заощадити кошти та швидко придбати автомобіль. Це лізинг. Лізинг можна порівняти з довгостроковою орендою. Автомобіль купує лізингова компанія та передає його в платне користування підприємству або приватній особі. В кінці терміну дії договору лізингу право власності або повністю переходить до лізингоотримувача (фінансовий лізинг), або автомобіль просто повертається лізинговій компанії (оперативний лізинг).

 
 Porsche Finance Group Ukraine Перевірений партнер в автофінансуванні! Довіривши своє рішення дилерському центру Автомир, Ви отримаєте повний комплекс послуг "з одних рук": продаж, фінансування, страхування та сервісне обслуговування автомобіля.

 Умови отримання лізингу:
Платежі у гривні за курсом до
USD
EUR
UAH
Відсоткова ставка (річна) % (змінювана)
10,5**
9,5**
18,99**
Авансовий платіж
від 15%
від 15%
від 15%
Термін фінансування
до 60 місяців
до 60 місяців
до 60 місяців
Адміністративний платіж
2,5% від суми фінансування
2,5% від суми фінансування
2,5% від суми фінансування


* Виплати здійснюються у гривні за комерційним курсом станом на робочий день, що передує дню виставлення рахунка. Відсоткова ставка, розраховується на основі: тримісячної ставки LIBOR для доларів США/ тримісячної ставки EURIBOR для євро (середньозважена відсоткова ставка по міжбанківським кредитам/депозитам, що публікується міжнародним інформаційним агентством Рейтерс (Reuters) та в інших ЗМІ (в тому числі www.bank.gov.ua, www.theice.com); UIRD - шестимісячної ставки Українського індексу ставок за депозитами фізичних осіб, що розраховується за методикою, розробленою компанією «Thomson Reuters» спільно з НБУ. послуги фін. лізингу надає ТОВ «Порше Лізинг Україна» (довідка Держфінпослуг ФЛ 387 від 24.07.2008), ліцензія на надання послуг фінансового лізингу, розпорядження Нацкомфінпослуг № 1314 від 25.04.2017).
**Без урахування комісій, витрат на страхування та зборів до Пенсійного фонду.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.