Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Футбол єднає всіх
18.01.2020
Світ Фольксваген

Футбол єднає всіх

Volkswagen - офіційний партнер мобільності УЄФА

uefa

Volkswagen підтримує футбол як партнер Спілки європейських футбольних асоціацій (УЄФА) та національної збірної Німеччини.  

2019 рік був визначальним для національної збірної Німеччини з футболу.              Перемога німецької збірної над командою Північної Ірландії  з рахунком 6-1 стала вирішальною для кваліфікації на Євро-2020 в якості переможця групи. Чемпіонат Європи відбудеться в дванадцяти європейських країнах. Вирішальна роль підтримки національної збірної належить бренду Volkswagen як офіційному партнеру мобільності УЄФА.

Метою співпраці між найбільшим виробником автомобілів у Європі та найбільшою світовою спортивною асоціацією, яка триватиме щонайменше до 2024 року, є наближення футболу до широкої публіки.

«Volkswagen підтримує цей великий спорт у всіх його проявах: професіонали та аматори, чоловіки та жінки, дорослі та діти, вболівальники та волонтери. Ми в компанії Volkswagen розділяємо основні цінності футболу, такі як приземленість, пристрасть, інноваційна сила, різноманітність та справедливість », - сказав пан Юрген Стакманн, член ради правління бренду Volkswagen, відповідальний за продаж, маркетинг та післяпродажне обслуговування .

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.