Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Фари IQ.Light в Volkswagen Touareg
18.03.2019
Світ Фольксваген

Фари IQ.Light в Volkswagen Touareg

Нові матричні фари використовують дані з камери та здатні адаптуватися до дорожньої ситуації, завдяки чому люди, тварини та інші автомобілі на дорозі помітні набагато краще, ніж при використанні традиційних фар.

Фари IQ.Light в Volkswagen Touareg

Фари IQ.Light в Volkswagen Touareg
  - Нові інтерактивні світлодіодні фари
  - 256 світлодіодів з можливістю роздільного включення \ виключення
  - Дальність освітлення IQ. Light перевершує ксенонові фари більш ніж на 100 метрів
  - Адаптація до дорожньої ситуації
  - Комфорт і безпеку

Обмежена видимість, підвищена вологість, туман, сніг, тварини на дорозі — водії часто стикаються з характерним рядом проблем. У подібних умовах їм допомагають новітні світлові прилади, які максимально ефективно освітлюють дорогу. Протягом десятиліть Volkswagen приділяє особливу увагу вдосконаленню автомобільних систем освітлення. Вершиною еволюції з технічної точки зору є світлодіодні матричні фари IQ.Light.

Сучасні світлодіодні фари значно підвищують рівень безпеки при русі в темний час доби. Для Touareg в якості додаткової опції пропонуються світлодіодні матричні фари IQ.Light.

Разом з фахівцями HELLA інженери Volkswagen розробили для Touareg третього покоління цю інноваційну систему. Технології цих фар повністю засновані на світлодіодах. Загальна кількість світлодіодів в кожній блок-фарі - 128, при цьому ними можна управляти індивідуально. Таким чином, в лівій і правій блок-фарах нового Touareg використовується 256 світлодіодів, завдяки яким рух в темний час доби стає більш комфортним і безпечним.

Потужний електронний блок управління здатний моментально прийняти й обробити сигнали фронтальної камери, системи навігації та системи GPS, а також дані про кут повороту кермового колеса і швидкості руху. Результати обробки лягають в основу команд на роздільне включення / вимикання світлодіодів в залежності від ситуації.

В режимі дальнього світла діапазон висвітлення новими світлодіодними матричними фарами IQ. Light збільшується більш ніж на 100 м у порівнянні з ксеноновими фарами у попереднього покоління Touareg.

Крім того, фари IQ. Light мають допоміжну функцію Poor Weather, яка дозволяє зменшувати віддзеркалення світла від мокрої поверхні дороги. Щоб нейтралізувати  відблиски, що відволікають в просторі безпосередньо перед автомобілем, модуль управління фарами IQ.Light зменшує інтенсивність освітлення відповідної області дороги.

Звертайтесь в "Автоцентр Захід", с. Рованці, вул. Будівельна, 84 або за телефоном +38 (0332) 28 30 30

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.