Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. До уваги власників Golf Sportwagen (Variant).
17.08.2018
Новини від Фольксваген

До уваги власників Golf Sportwagen (Variant).

Індивідуальну сертифікацію розпочато. Інформація для власників автомобілів Volkswagen Golf Sportwagen (Variant).

ТОВ «Порше Україна» повідомляла про виявлення можливих невідповідностей в процесі отримання сертифіката для автомобілів моделі Golf Sportwagen (Variant).
У зв'язку з цим інформуємо, що існує необхідність в індивідуальній сертифікації автомобілів Volkswagen Golf Sportwagen (Variant).
З 15.08.2018 року розпочався запис власників зазначених автомобілів на індивідуальну сертифікацію. Запис проводить служба підтримки клієнтів Volkswagen Golf Sportwagen в декілька етапів. Будь ласка, чекайте на дзвінок від служби підтримки для вибору зручної для Вас дати і часу проведення індивідуальної сертифікації автомобіля.
Якщо у Вас будуть запитання, або додаткова інформація, звертайтеся за телефоном гарячої лінії +38 (044) 537 60 02 або повідомляйте інформацію на електронну адресу [email protected].

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.