Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. До уваги власників Golf Sportwagen (Variant)
10.06.2018
Новини від Фольксваген

До уваги власників Golf Sportwagen (Variant)

ТОВ "Порше Україна" повідомляє про можливі шахрайські дії, направлені проти власників автомобілів Golf Sportwagen (Variant) у зв'язку з виявленими невідповідностями у сертифікатах.

гольф

Зокрема, мають місце дзвінки, під час яких власникам повідомляють про скасування державної реєстрації автомобілів і, на цій підставі, вимагають від власників передати їм автомобіль.

Зазначаємо, що ТОВ "Порше Україна" знаходиться у процесі офіційної комунікації з відповідними державними установами і наразі у нас відсутня офіційна інформація про скасування реєстрації автомобілів Golf Sportwagen (Variant) в Україні. При надходжені до Вас від невідомих осіб інформації щодо можливого скасування реєстрації Вашого автомобіля,
наполегливо просимо Вас повідомити про це Головний сервісний центр МВС за телефоном 044 290 19 88 або на електронну адресу [email protected], та повідомити ТОВ "Порше Україна" про це за телефоном 044 492 97 27 або на електронну адресу [email protected]
На даний момент, ми інтенсивно працюємо над пошуком сприятливого для клієнтів рішення. Як тільки у нас буде інформація щодо подальшого плану дій, ми в найкоротші строки повідомимо про це.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.