Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Безперечна перемога VW Multivan
19.04.2019
Світ Фольксваген

Безперечна перемога VW Multivan

У 2019 році повнопривідний Bulli став переможцем у 14-й раз поспіль.

VW T6 Multivan

Читачі «AutoBILD Allrad» зробили свій вибір: T6 Multivan від компанії Volkswagen Комерційні автомобілі з Ганновера визнали найкращим повнопривідним автомобілем у своїй категорії.

Майже третина від загальної кількості читачів віддала свої голоси за різносторонню T-лінійку. Жоден інший автомобіль у ході голосування читачів у 2019 році не отримав такої масової підтримки. Завдяки цьому Volkswagen T6 Multivan з повним приводом упевнено виборов перше місце: вже вчотирнадцяте поспіль зі значним відривом від інших претендентів він зміг завоювати прихильність читачів у категорії повнопривідних мінівенів і мікроавтобусів.

На церемонії вручення призів, яка відбулась у Берліні, присвоєну читачами відзнаку отримав директор Volkswagen Комерційні автомобілі з продажів і маркетингу Гайнц-Юрген Льов (Heinz-Jürgen Löw). «Ми надзвичайно раді результатам голосування читачів. Сучасна версія Bulli теж являє собою культовий автомобіль, який вже майже 70 років переконує цілі покоління», - заявив пан Льов під час отримання відзнаки. У поточному році асортимент компанії складається з 10 категорій і налічує 211 моделей.

Культова модель, що майже 70 років переконує цілі покоління: вже в 14-й раз поспіль за результатами голосування 2019 року читачі видання «AutoBILD Allrad» обрали в якості свого улюбленця Bulli, що зараз фактично являє собою повнопривідну версію T6 Multivan від компанії Volkswagen Комерційні автомобілі.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.