Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. АВТОБЕЗПЕКА ВІД BENISH GPS ЗА ПІВЦІНИ
17.04.2018
Новини від Фольксваген

АВТОБЕЗПЕКА ВІД BENISH GPS ЗА ПІВЦІНИ

З 1 квітня по 31 травня 2018 року всі покупці та власники автомобілів Volkswagen мають унікальну можливість скористатися пропозицією "Весняна Автобезпека за півціни" від компанії Benish GPS* та придбати протиугінну систему Vodafone Guardian з вигодою 50% в офіційних дилерських центрах Volkswagen.

BENISH

Vodafone Guardian** - це система, яка оперативно визначає несанкціонований доступ до автомобіля і передає сигнал про це в диспетчерський центр Benish GPS. В основі роботи Vodafone Guardian лежить безконтактна водійська мітка, яка ідентифікує власника і позначає дозволений доступ до транспортного засобу.

Відразу після установки та активації в транспортному засобі система готова до роботи і повноцінно захищає авто від спроб викрадення. Головною її функцією є відстеження всіх несанкціонованих дій і передача інформації в цілодобовий диспетчерський центр, який забезпечує компанія Benish GPS. Vodafone Guardian реагує на рух автомобіля без мітки, порушення периметра транспортного засобу, спроби відключити будь-яку частину Vodafone Guardian, зниження заряду акумулятора і рівня заряду батарейки в мітці.
Додаткові можливості системи забезпечують підвищений рівень безпеки не тільки авто, але й самого власника. До них входить: блокування двигуна диспетчером у разі виявлення тривоги і зв'язок водія з диспетчерським центром за допомогою тривожної кнопки, встановленої в салоні транспортного засобу.

Система визначає усі несанкціоновані дії і негайно передає інформацію диспетчерам. А завдяки тому, що зв'язок в Vodafone Guardian забезпечує оператор мобільного зв'язку Vodafone, система буде працювати і за межами України без додаткових витрат на роумінг.


Окремо варто відзначити мобільний додаток системи Vodafone Guardian - My Connected Car. Безкоштовно встановивши My Connected Car на свій смартфон на базі Android або iOS, власник може не тільки переглядати статус автомобіля, його місце розташування і статус систем, але і самостійно керувати деякими функціями свого авто:

· встановлювати геозони;

· звертатися в службу підтримки клієнтів;

· отримувати звіти про поїздки;

· встановлювати попередження про перевищення швидкісного режиму;

· активувати спеціальні режими «Сервіс» і «Транспортування»;

· визначати помилки в роботі системи.


Benish GPS - лідер в сфері супутникового моніторингу та систем безпеки і входить до складу міжнародної холдингової компанії Benish Group. Компанія працює на українському ринку з 2003 року і співпрацює з найбільшими автоімпортерами, дилерами, страховими, фармацевтичними, лізинговими та FMCG-компаніями. Основою кожного проекту є цілодобовий диспетчерський центр, співробітники якого консультують клієнтів, займаються організацією сервісного обслуговування та технічної підтримки і миттєво реагують в разі фіксування спроби викрадення автомобіля.

 

 

* Компанія Benish GPS є Національним сервіс провайдером Vodafone Automotive на території України. В рамках цього партнерства Benish GPS забезпечує сервісне обслуговування клієнтів і ексклюзивно постачатиме автомобільне обладнання Vodafone Automotive.

 

** Виробником обладнання Vodafone Guardian э компанія Vodafone Automotive - один зі світових лідерів у сфері розробки та впровадження інтегрованих рішень в таких сферах як: забезпечення безпеки транспортних засобів, диспетчеризація автопарків і розумне страхування. Всі послуги надаються на базі GPS/GSM технологій в сегментах ОЕМ (встановлення на заводі), OES (встановлення після збірки) і Aftermarket (ринок запасних частин і аксесуарів для автомобілів).

 

** Виробником обладнання Vodafone Guardian э компанія Vodafone Automotive - один зі світових лідерів у сфері розробки та впровадження інтегрованих рішень в таких сферах як: забезпечення безпеки транспортних засобів, диспетчеризація автопарків і розумне страхування. Всі послуги надаються на базі GPS/GSM технологій в сегментах ОЕМ (встановлення на заводі), OES (встановлення після збірки) і Aftermarket (ринок запасних частин і аксесуарів для автомобілів).

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.