Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. Антибактеріальна очистка кондиціонера.
20.02.2020
Сервісні новини

Антибактеріальна очистка кондиціонера.

Коли Ви сідаєте в автомобіль і вмикаєте кондиціонер, а замість кришталевої свіжості і прохолоди отримуєте в салон порцію неприємного запаху, значить настав час провести антибактеріальну очистку кондиціонера автомобіля.

vw ua

Звідки з'являється запах?

Будь-який запах пов'язаний з рідиною. А при роботі кондиціонера її утворюється більш, ніж достатньо. Випарник, який, власне, і дає цілющу прохолоду, конденсує на собі вологу. Потім вона, стікаючи по корпусу, виводиться назовні. Однак буває так, що дренажний отвір засмічується і волога залишається всередині автомобіля, випаровуючись природним чином. На вологій поверхні випарника і його корпусу збирається пил, гар, частинки сажі, органічні суспензії та бактерії. А так як теплий і вологий мікроклімат в автомобілі чудово підходить для їх проживання - бактерій стає з кожним днем ​​все більше і більше. Результатом їх зростання та життєдіяльності і є неприємний запах.

Чи небезпечно це?

Неприємний запах з кондиціонера, це тільки частина проблеми. Мало хто розуміє, що це ще й небезпечно. Реальну небезпеку являють собою численні бактерії різного роду та виду, які у величезній кількості розмножуються під "торпедою". Серед них можуть знаходитися і смертельно небезпечні бактерії. У зоні випарника можна навіть знайти, наприклад - синьо-зелені водорості, які поселяються в автомобіль після відпочинку біля водойм і безліч інших небезпечних мікробів. З ними можуть бути сусідами цвіль, різні грибки, личинки комах. Неприємне сусідство, чи не так? А при включенні кондиціонера вся ця поросль зривається потоком повітря і летить вам прямо в обличчя.

А яка небезпека для автомобіля?

Волога та бруд між радіатором кондиціонера і радіатором охолодження мотора, порушують правильне охолодження компресора спліт-системи, викликають корозію алюмінієвих елементів, як наслідок, поломка та ремонт кондиціонера.

Що ж робити?

Щоб запобігти розвитку і поширенню небезпечних шкідливих бактерій і появі неприємного запаху при включенні кондиціонера необхідно проводити періодичну (мінімум 1 раз на рік перед сезоном використання кондиціонера) обробку теплообмінника і дренажної системи кондиціонера дезінфікуючими складами. 

Де це можна зробити?

"Автоцентр Захід" пропонує весь спектр послуг по догляду за Вашим автомобілем, зокрема і антибактеріальну обробку кондиціонера.

Детальніше про цю процедуру Ви можете дізнатися за телефоном 066 210 41 41 або 0332 28 30 30 у наших сервіс-консультантів.

Чекаємо на Вас за адресою с. Рованці, вул. Будівельна, 84. 

Бережіть своє здоров'я і дихайте на повні груди під час подорожей на своєму улюбленому автомобілі!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.