Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen Новини

Свіжі та актуальні новини від Автоцентр Захід | офіційний дилер Volkswagen.

  1. Новини
  2. А Ви вже ознайомились з новинкою на ринку України - Volkswagen T-Roc?
23.09.2019
Новини від Фольксваген

А Ви вже ознайомились з новинкою на ринку України - Volkswagen T-Roc?

Volkswagen T-Roc: 1,5 TSI Evo потужністю 150 к.с. та 7-ступеневою автоматичною коробкою передач DSG. Новинка доступна в 3 рівнях комплектацій: Life, Style та Sport.

T-Roc

Виділяйтесь із натовпу.
Двоколірне виконання.
На додачу до обраного кольору кузова T-Roc Ви можете підібрати другий колір, у який будуть забарвлені дах, зовнішні дзеркала та передні стійки кузова. Залежно від комбінації кольорів Ви зможете додати вражаючий контраст до улюбленого кольору або привабливий акцент, завдяки чому Ваш T-Roc справлятиме незабутнє враження та випромінюватиме унікальний характер.

Продемонструйте світу, хто Ви насправді.
Характер.
Дизайн T-Roc випромінює характер: благородний, уважний до деталей і передовий. До ексклюзивних елементів дизайну належить його унікальна задня стійка: блискуча хромована смужка підкреслює купеподібний силует видовженого даху автомобіля. Водночас із цим сміливий дизайн передньої частини та бокових поверхонь T-Roc забезпечують йому потужний і впевнений вигляд.

Насолода для очей.
Освітлення.
Перше враження - вирішальне. Це особливо справедливо для ексклюзивної концепції освітлення T-Roc. Серійне виконання автомобіля передбачає денні ходові вогні, ефектно інтегровані в передній бампер.Навіть задня частина T-Roc має свій неповторний світловий малюнок завдяки світлодіодним заднім ліхтарям. На додачу, T-Roc може мати задні LED-ліхтарі темно-тонований червоний колір.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.